Axxerion Zarafa Implementatie & advies Nieuws Sitemap Contact
Startpagina Axxerion

Axxerion


Modules Technologie Voordelen Verkoop ReferentiesAxxerion

Terug...

Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS)


Axxerion is een compleet internet gebaseerd Facility Management Informatie Systeem (FMIS) dat dankzij de krachtige en grafische workflowmodule volledige ondersteuning en verbetering biedt voor al uw facilitaire processen.

Naast FMIS wordt het systeem door onze gebruikers ingezet als onderhoudssysteem, bedrijfsinformatiesysteem, document management systeem en proces- en workflow systeem.

Algemene Informatie Axxerion [127 KB] .

Toepassing


Onze zeer krachtige, maar toch flexibele en eenvoudig in te zetten oplossing is dankzij de internet technologie, voor elk bedrijf binnen elke branche toegankelijk. Aanvragen, reserveringen, meldingen en storingen (compleet proces georiënteerd), centrale inkoop, contractbeheer, gebouwenbeheer, vergader- en parkeerbeheer, verhuizingen, bezoekersregistratie, inventarisbeheer, document management en facturenstromen. Alles 100% internet gebaseerd, dus onafhankelijk van bestaande ICT afdelingen en infrastructuren.

Visie


Uw informatie en processen moeten te allen tijde helder, opvraagbaar en controleerbaar zijn, zonder dat hiervoor een grote investering noodzakelijk is. Axxerion is het product van deze visie. Met het oog op de toekomst is daarbij uitgegaan van het communicatiemiddel dat dit mogelijk maakt: internet.

Terug...

PrinterversieAdivo is een afdeling van TOP Consultants bvba. Deze website wordt beheerd door Adivo