Axxerion Zarafa Implementatie & advies Nieuws Sitemap Contact
Startpagina Axxerion Referenties

Axxerion


Modules Technologie Voordelen Verkoop ReferentiesAxxerion - Referenties

Terug...


Axxerion heeft zich afgelopen jaren ontwikkeld tot trendsetter in de markt van volledig webbassed Facility Management Informatie Systemen.

Axxerion wordt gebruikt door enkele honderden klanten, waaronder banken, verzekeraars, woningbouwcorporaties, kinderopvang, zorginstellingen, gemeenten, ziekenhuizen, MKB, zakelijke dienstverleners en adviesbureaus.

Hieronder vindt u een aantal van onze klanten:

Mensana

Mensana RIBW biedt structurele ondersteuning aan voor mensen uit alle leeftijdsgroepen vanaf 16 jaar met een psychiatrische achtergrond. Met praktische zorg- en dienstverlening helpt Mensana mensen de regie over hun eigen leven, waar mogelijk, te herwinnen. Dit om sámen met de cliënt weer die persoonlijke, veilige structuur te creëren, die rust en perspectief kan brengen.
Lees verder...

Brandweer Roermond

Brandweer Roermond werkt met ruim 170 vrijwillige- en beroeps medewerkers aan brandveiligheid en brandbestrijding. Deze medewerkers zijn verdeeld over zes posten in Roermond, Montfort, Stevensweert, Swalmen, Thorn en Wessem.
Lees verder...

Facilicom

Facilicom Facility Solutions biedt integrale facilitaire oplossingen op maat. Facilicom hanteert hierbij verschillende serviceconcepten, toegespitst op de specifieke behoeften van de klant. Facilicom Facility Solutions is gespecialiseerd in Facilitaire Service Concepten, Projectmanagement, Interim-management en Consultancy. Voor Facilicom Facility Solutions is facilitair management de core business.
Lees verder...

Menzis Zorgverzekeraar

Na een uitgebreide selectie heeft Menzis Axxerion geselecteerd voor het beheren van reserveringen en meldingen. Medewerkers kunnen vanuit verschillende kantoren via het eigen intranet van Menzis meldingen, aanvragen (zoals arbo, archief, treinkaartjes, etc.) en reserveringen indienen voor zalen, apparatuur, catering, auto’s, video conferencing en wagenpark.
Lees verder...

Ziggo

Ziggo is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten. Ziggo bedient circa 7,8 miljoen mensen via 3,2 miljoen aansluitingen. Klanten maken bij Ziggo gebruik van producten en diensten zoals telefonie, datacommunicatie en elektronische betaalmogelijkheden. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over heel Nederland.
Lees verder...

Facility Services Netwerk (FSN)

Facility Services Netwerk is een samenwerkingsverband tussen Albron, Asito, Securitas en Strukton Worksphere; vier toonaangevende partijen op het gebied van catering, schoonmaak, beveiliging en installatietechniek.
Lees verder...

Waterschap Rivierenland (WSRL)

Waterschap Rivierenland (WSRL) zorgt voor schoon en voldoende water en is verantwoordelijk voor de waterhuishouding in het rivierengebied in Gelderland. Ruim 700 medewerkers zorgen voor veiligheid, voldoende water en schoon water door te werken aan de taken als waterbeheer, de zorg voor dijken en kades, het beheer van een aantal wegen en vaarwegen, het zuiveren van rioolwater en het bestrijden van muskus- en beverratten.
Lees verder...

't Lange Land Ziekenhuis

't Lange Land Ziekenhuis maakt gebruik van een Facilitair Servicebureau (FSB). Dit is het coördinatiepunt tussen vrager en aanbieder van facilitaire diensten, waarbij de klachten, wensen, informatieaanvragen en storingen volgens vaste procedures worden afgehandeld.
Lees verder...

SKVR: Kunst met een vleugje FMIS

De SKVR is gevestigd in hartje Rotterdam en heeft als doelstelling zoveel mogelijk Rotterdammers met kunst & cultuur te verbinden. Er werken 350 mensen binnen de organisatie die jaarlijks een zo gevarieerd mogelijk kunstaanbod voor allerlei scholengemeenschappen probeert neer te zetten. Dit zijn op jaarbasis ongeveer 170.000 cursisten. Het cursusaanbod bestaat o.a. uit beeldende kunst, dans, fotografie & media en muziek.
Lees verder...

Respect Zorggroep Scheveningen

Respect Zorggroep biedt een compleet pakket aan zorg- en dienstverlening in de regio Den Haag. Dit varieert van thuiszorg, aanleunwoningen en serviceflats tot intensieve verpleeghuisopvang..
Respect Zorggroep Scheveningen heeft voor het pakket van Axxerion gekozen, omdat Axxerion meer mogelijkheden had om alle gewenste functionaliteiten te ondersteunen en de gebruikersvriendelijkheid beter beoordeeld werd.
Lees verder...

Terug...

PrinterversieAdivo is een afdeling van TOP Consultants bvba. Deze website wordt beheerd door Adivo