Axxerion Zarafa Implementatie & advies Nieuws Sitemap Contact
Startpagina Axxerion Technologie

Axxerion


Modules Technologie Voordelen Verkoop Referenties

Workflow management User interface Rapportages Import / export Webservices Veiligheid en toegang Open-source Systeem eisen Hosting Prijsmodel Software as a service (SaaS) Axxerion Script Axxerion MobielAxxerion - Technologie

Terug...


Axxerion is gebaseerd op de laatste Java J2EE technologie waardoor nagenoeg alle industrie standaard databases en hardware platforms ondersteund worden. Het systeem is gebaseerd op een standaard Model-View-Controller architectuur en maakt gebruik van technologie zoals session beans, entity beans en transacties. Grafische interactie voor het ontwerpen van workflows of opmaken van dokumenten is geïmplementeerd met Java applets zodat er geen browser plug-ins nodig zijn.

Workflow management Bij veel traditionele systemen zijn werkstromen en processen in de code geprogrammeerd en kunnen niet veranderd worden. Axxerion biedt een workflow benadering waarbij u interactief processen kunt definiëren of wijzigen in een grafische omgeving.
User interface De vormgeving is gebaseerd op standaard software zoals Access of Outlook. Er is veel aandacht besteed aan snelle data invoer door gebruik te maken van speciale functies die door web browsers ondersteund worden.
Rapportages Een van de belangrijkste eisen die aan een enterprise informatie systeem gesteld moeten worden is de mogelijkheid om snel rapportages aan te maken. Axxerion heeft per module een groot aantal standaard rapporten. Daarnaast kunnen per klant specifieke rapportages en dashboards aangemaakt worden.
Import / export Elke organisatie heeft bestaande gegevens zoals lijsten met personen, personeel of inventaris. Met de import module kunt u snel en eenvoudig koppelingen maken met bestaande systemen.
Webservices Axxerion heeft ingebouwde functionaliteit voor integratie met andere systemen zoals ERP systemen, LDAP servers, Windows applicaties en mobiele oplossingen met behulp van webservices technologie op basis van XML/SOAP.
Veiligheid en toegang Axxerion biedt een gelaagd veiligheidsmodel dat gebaseerd is op industrie standaard best practices. Elke gebruiker wordt ingedeeld bij één of meerdere gebruikersgroepen.
Open source Open source software heeft zich bewezen als robuust alternatief voor commerciële software en er is een groot aantal experts beschikbaar. Veel componenten binnen de Axxerion omgeving zijn gebaseerd op open source technologie.
Systeem eisen Omdat Axxerion een J2EE applicatie is draait het op elk platform dat Java ondersteunt zoals Windows, Linux en Solaris. Het systeem bestaat uit een aantal componenten waaronder een web/applicatie server, database server, imaging server, document conversieserver en opslag. Alle componenten zijn gekoppeld via HTTP en kunnen op verschillende platformen draaien zonder file sharing software.
Hosting De Axxerion servers bevinden zich in het nieuwe datacentrum van Interconnect in Den Bosch. Het netwerk, stroom en server voorzieningen zijn volledig redundant opgebouwd, waardoor Axxerion een hoge mate van onafhankelijkheid kan handhaven in het beschikbaar stellen van haar service. Een hoge snelheid wordt gegarandeerd door directe aansluiting op AMS-IX en de transatlantische verbinding.

Terug...

PrinterversieAdivo is een afdeling van TOP Consultants bvba. Deze website wordt beheerd door Adivo