Axxerion Zarafa Implementatie & advies Nieuws Sitemap Contact
Startpagina Axxerion Technologie Open-source

Axxerion


Modules Technologie Voordelen Verkoop Referenties

Workflow management User interface Rapportages Import / export Webservices Veiligheid en toegang Open-source Systeem eisen Hosting Prijsmodel Software as a service (SaaS) Axxerion Script Axxerion MobielOpen-source

Terug...


Belangrijke voordelen van open-source software zijn lagere kosten en meer onafhankelijkheid van leveranciers. Open-source software heeft zich bewezen als robuust alternatief voor commerciële software en er is een groot aantal experts beschikbaar. Veel componenten binnen de Axxerion omgeving zijn gebaseerd op open-source technologie. Deze kunnen eventueel uitgewisseld worden voor commerciële software.


Alle open-source componenten zijn al geconfigureerd en worden als onderdeel van het Axxerion systeem geleverd. Indien u Axxerion als een hosted service wilt gebruiken hoeft u zich uiteraard niet bezig te houden met deze componenten. De Axxerion software zelf is momenteel niet beschikbaar als open-source software voor het algemene publiek maar er kunnen wel afspraken over het gebruik van de source code gemaakt worden.

Terug...

PrinterversieAdivo is een afdeling van TOP Consultants bvba. Deze website wordt beheerd door Adivo