Axxerion Zarafa Implementatie & advies Nieuws Sitemap Contact
Startpagina Axxerion Technologie Software as a service (SaaS)

Axxerion


Modules Technologie Voordelen Verkoop Referenties

Workflow management User interface Rapportages Import / export Webservices Veiligheid en toegang Open-source Systeem eisen Hosting Prijsmodel Software as a service (SaaS) Axxerion Script Axxerion MobielSoftware as a service (SaaS)

Terug...Axxerion is een geïntegreerde omgeving voor werkplek automatisering en facilitaire dienstverlening via Internet. Het biedt een integraal concept voor het afhandelen van zowel front-end als back-end bedrijfsprocessen als alternatief voor papier, email en spreadsheets. De basis van het systeem wordt gevormd door een workflow management systeem. Hiermee kunt u zelf processen definiëren voor bijvoorbeeld document beheer, project management en aanvraag beheer. Axxerion is ontworpen op basis van drie uitgangspunten.


Axxerion is beschikbaar als hosted service via het SaaS (Software as a Service) model. U kunt dus direct beginnen en hoeft niet te investeren in hardware of software. In tegenstelling tot de meeste 'one-size-fits-all' systemen is Axxerion wel snel en eenvoudig aan te passen. Het is ook mogelijk om het systeem op uw eigen servers te installeren. Axxerion kan als aanvulling of vervanging voor uw intranet gebruikt worden en biedt nieuwe mogelijkheden voor informatie uitwisseling en samenwerking tussen medewerkers, leveranciers, klanten en partners.

Terug...

PrinterversieAdivo is een afdeling van TOP Consultants bvba. Deze website wordt beheerd door Adivo