Axxerion Zarafa Implementatie & advies Nieuws Sitemap Contact
Startpagina Nieuws Axxerion Axxerion 13de in Deloitte Technology Fast50

Nieuws


Axxerion ontvangt opnieuw FD Gazelle Award Axxerion 13de in Deloitte Technology Fast50Axxerion 13de in Deloitte Technology Fast50


Op donderdag 7 oktober j.l. heeft in het Evoluon te Eindhoven de feestelijke uitreiking plaatsgevonden van de Deloitte Technology Fast50! Wij zijn er trots op te kunnen melden dat Axxerion Facility Services op de 13e plaats is geëindigd.

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. Er wordt ondermeer gekeken naar groeipercentages over de afgelopen vijf jaar!

Axxerion is met deze plaats het snelst groeiende Facility Management Informatie Systeem (FMIS). Vanaf de oprichting wordt onze facilitaire software ingezet als SaaS (Software as a Service). Dat Axxerion software wordt ingezet als online dienst is vernieuwend maar ook zeer gericht op de toekomst. Naar verwachting zullen de komende jaren steeds meer bedrijven maar ook particulieren gebruik gaan maken van SaaS.

Het is onze missie om bedrijven te helpen hun facilitaire processen te stroomlijnen op een kosteneffectieve manier. Axxerion Facility Services maakt dit mogelijk! Deze nominatie is een bevestiging dat Axxerion hét FMIS is voor nu en de toekomst!

PrinterversieAdivo is een afdeling van TOP Consultants bvba. Deze website wordt beheerd door Adivo