Axxerion - Modules

Terug...Axxerion maakt gebruik van een geïntegreerd informatiemodel, waarbij gegevens gekoppeld worden. Bijvoorbeeld: een airo wordt vastgelegd in de inventarislijst, daarenboven kunt u ook vastleggen waar dit goed zich bevindt, aan wie deze is toegewezen, wat de waarde ervan is, welk contract er bijhoort en bij wie u het heeft aangekocht. Het basis idee is dat alle informatie slechts één keer ingegeven wordt en daarna overal aan gekoppeld kan worden. Dit voorkomt fouten en maakt het mogelijk om snel veranderingen door te voeren.De volgende modules zijn beschikbaar:Contactenbeheer

Actuele informatie over klanten, leveranciers en partners is essentieel voor elke organisatie. Met de contact management module kunt u uw bestaande relaties beheren en nieuwe klanten werven.
Meer informatie...


Online enquêtes

Met de enquêtemodule kunt u online enquêtes maken, bijvoorbeeld voor marktonderzoek of een tevredenheidsonderzoek.
Meer informatie...


Documentenbeheer

De documentenmodule biedt functionaliteit voor versiebeheer, revisiebeheer, toegangscontrole, viewing en het toevoegen van opmerkingen.
Meer informatie...


Contracten

Met de contractenmodule kunt u gegevens bijhouden over clausules, betalingstermijnen en vervaldata. U kunt clausules koppelen aan de oorspronkelijke tekst in een gescande digitale versie van het contract.
Meer informatie...


Financieel

De financiële module wordt gebruikt voor verwerking van budgetten, omzet en kosten uit projecten, gebouwen of inventaris.
Meer informatie...Reserveringen

Met de reserveringenmodule kunt u snel en eenvoudig reserveringen maken voor ruimtes, apparatuur, lunches en speciale diensten.
Meer informatie...


Meldingen, aanvragen en storingen (servicedesk)

Met de meldingenmodule kunt u voor elk type aanvraag een specifieke workflow opstellen en worden taken automatisch toegewezen aan personen.
Meer informatie...


Werkorderbeheer

Met de werkordermodule kan de voortgang van werkorders binnen en buiten uw organisatie worden bijgehouden.
Meer informatie...


ITIL IT beheer

Axxerion ondersteunt alle belangrijke processen, zoals configuration management, problem management, change management en release management.
Meer informatie...Inkoopbeheer

Met de inkoopmodule kunt u gegevens bijhouden over producten en diensten die door uw organisatie of door anderen aangeboden worden.
Meer informatie...


Aanbestedingen

Geselecteerde leveranciers krijgen een email en kunnen via Internet hun prijzen invullen en een bod uitbrengen.
Meer informatie...


Voorraadbeheer

Met de voorraadbeheermodule kunt u voorraden in verschillende magazijnen bijhouden. Voor elk product kunt u de minimale en maximale voorraad opgeven en de prijs en verpakkingseenheden bepalen.
Meer informatie...


Inventarisbeheer

Met de inventarismodule kunt u al uw fysieke en digitale inventaris beheren, zoals software licenties, computers, meubilair en auto's. U kunt onderhoudskosten bijhouden en zien wie de gebruiker is.
Meer informatie...Projectbeheer

De projectenmodule helpt u om projectinformatie te beheren, kosten bij te houden en een budget op te stellen.
Meer informatie...


Tijdsregistratie

Met de urenadminstratie module kunt u het hele proces van indienen, goedkeuren, doorbelasten en factureren automatiseren.
Meer informatie...


Personeelsbeheer

Een overzicht wie waar zit en welke middelen tot zijn beschikking heeft vereenvoudigt het beheer. Het organiseren van in- en uitdiensttredingen wordt gestroomlijnd via de workflowfunctionaliteit.
Meer informatie...Gebouwenbeheer

Met de gebouwbeheermodule kunt u gegevens over uw eigen- of gehuurde gebouwen bijhouden. U kunt ruimtes aanmaken en inventaris en personen toewijzen.
Meer informatie...


Onderhoudsplanning

Met de onderhoudsmodule kunt u correctief onderhoud uitvoeren op basis van meldingen en preventief onderhoud plannen op basis van een onderhoudsschema.
Meer informatie...


Sleutelbeheer

Met de sleutelbeheermodule kunt u de fysieke toegang van personen tot ruimtes, gebouwen en inventaris beheren. U kunt per object één of meerdere sloten definiëren.
Meer informatie...Terug...


(C) 2008 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken