Webaccess

Terug...


Zarafa Webaccess

De herkenbare look-and-feel van Outlook, met het gemak van webbased toegang. De Zarafa WebAccess is een zeer uitgebreide Webclient waarmee je altijd toegang hebt tot je mail, agenda's en contacten.

De WebAccess biedt toegang tot alle Outlook functies. Van Reminders tot Public Folders, gedeelde agenda's tot Out-of-Office replies en van Global Adress Book tot Beschikbaarheidsinformatie.

Ook als u uw eigen computer niet bij de hand heeft kunt u beschikken over al uw Outlook-gegevens. De gegevens worden gepresenteerd in de bekende Outlook lay-out en is te gebruiken met Internet Explorer en Firefox.


Alle Outlook functies via internet

De Zarafa WebAccess biedt toegang tot e-mail, (gedeelde) agenda’s, contacten, taken, gedeelde folders and Public Folders. Inclusief het versturen van vergaderverzoeken, out-of-office reply, html e-mail handtekening, e-mail rules en follow-up vlaggetjes.


Altijd in Sync

Uniek in Zarafa is dat er geen synchronisatie plaatsvindt. Al uw wijzigingen vanuit de webaccess zijn direct te zien in Outlook. Ook de ‘gelezen/ongelezen’ status, subfolders en vlaggen zijn ‘zichtbaar’. Vanuit huis verstuurde e-mail staat nu ook in uw map ‘Verzonden Mail’.


Drag & Drop ondersteuning

Sleep berichten naar een folder, of bestanden in uw e-mail. De Zarafa WebAccess doet niet onder voor een desktop mail client. De WebAccess is zeer gebruiksvriendelijk en compleet en kan Outlook desgewenst prima vervangen.


Multi-user agenda

Uniek in de Zarafa WebAccess is de multi-user calendar. In een overzicht alle agenda’s onder elkaar voor het eenvoudig plannen van afspraken.


Terug...


(C) 2008 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken